Filtru produse

Pret


MarimiCategorie


0 Produse

Detalii livrare


In tara:

Va putem oferi doar trei metode de livrare prin posta, urgent curier si fan courier.

 

Prin posta costul este de 12 lei si coletul ajunge la dvs. in 2-3 zile de la expediere. Costurile pot depasi 8 lei doar in cazul in care coletul cantareste mai mult de 2 kg , in acest caz va vom contacta pentru a va comunica costul transportului. Depasirea limitei de 2 kg este totusi greu de atins deoarece produsele sunt foarte usoare si ar trebui sa comandati un numar mare de produse pentru ca aceasta sa fie posibila.

Prin urgent curier costul este de 18.6 Ron colet / primul kg doar in localitatiile in care exista acoperirea urgent curier, pentru kilometri suplimentari sa plateste extra.

Prin fan courier costul este 20 Ron colet/ primul kg doar in localitatiile in care exista acoperirea fan courier, pentru kilometri suplimentari sa plateste extra.

In bucuresti:

Livrarea la domiciliu este valabila doar pentru clientii din Bucuresti. Livrarea se efectueaza de catre angajatii nostri. Acest tip de livrare se stabileste prin telefon, pentru a putea alege impreuna ora si ziua livrarii.

Prin posta costul este de 8 lei si coletul ajunge la dvs. in 2-3 zile de la expediere. Costurile pot depasi 8 lei doar in cazul in care coletul cantareste mai mult de 2 kg , in acest caz va vom contacta pentru a va comunica costul transportului. Depasirea limitei de 2 kg este totusi greu de atins deoarece produsele sunt foarte usoare si ar trebui sa comandati un numar mare de produse pentru ca aceasta sa fie posibila.

Prin urgent curier costul este de 18.6 Ron colet / primul kg doar in localitatiile in care exista acoperirea urgent curier, pentru kilometri suplimentari sa plateste extra.

Prin fan courier costul este 20 Ron colet/ primul kg doar in localitatiile in care exista acoperirea fan courier, pentru kilometri suplimentari sa plateste extra.

Ridicarea de la sediul nostru este valabila doar pentru clientii din Bucuresti, datorita faptului ca sediul societatii se afla aici. Acest tip de livrare se stabileste prin telefon, pentru a putea alege impreuna ora si ziua livrarii.

Dreptul de returnare a mărfii.


Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.”
Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate înapoi la firma CATEICUFITE.RO, OF.70 CP.9, SECTOR 3, BUCURESTI, pe propria cheltuială. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate.
Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 30 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 30 de zile din momentul preluării produselor returnate.
Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin postă sau prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs. 
Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Dacă dumneavoastră doriți să returnați un colet prin intermediul unei firme de curierat, indiferent de aceasta va trebui să-i achitați curierului respectiv taxa de transport.
Costul de returnare va fi înapoiat în cazul în care produsul prezintă defecţiuni, nu este cel comandat de dumneavoastră, nu corespunde cu descrierea şi cu imaginea şi a fost returnat de către dumneavoastră prin intermediul Poştei Române.
În cazul în care clientul a expediat articolul prin curier, costul de returnare nu va fi înapoiat.
Costul de returnare este înapoiat în baza chitanţei de la poştă şi numai după acceptarea reclamaţiei.

tags: haine pentru catei